Organisatie NVJJL en de bijscholingscommissie van de JBN in Wijk bij Duurstede. Workshop Agenda voor het seizoen 2017– 2018.

Jiujitsuka ’s kunnen natuurlijk ook de judo stages bezoeken en de judoka’s de jiujitsu stages, het is tenslotte allemaal BUDO. De workshops worden gehouden in Wijk bij Duurstede, Sportpark Marienhoeve, Lekdijk oost 13a

 

Maart 2018: Japanse sensei

zo 11 maart 10:00 - 14:45 - Wijk bij Duurstede

De NVJJL organiseert samen met het CIOS Nederland Judodag, op zondag 11 maart in Wijk bij Duurstede!

Sinds 2006 organiseert CIOS Nederland jaarlijks een kataseminar voor CIOS docenten, studenten en praktijkbegeleiders, en andere geïnteresseerde judoka’s. Voor deze judolessen worden ieder jaar twee specialisten uit Japan uitgenodigd, dit jaar zijn de heren Kenji Takano en Koshi Onozawa van 6 tot 13 maart in Nederland.

Programma:             We hebben dit jaar 2 kata specialisten in huis!
Kenji Takaono 6 dan, is specialist voor het Katame no Kata en tevens oud deelnemer aan het WK Kata,
Koshi Onozawa 8e dan is o.a. specialist voor het Kime no Kata.

Gegevens:

Organisatie:      NVJJL  en CIOS Nederland
Plaats:              Dojo Judoclub Wijk bij Duurstede
Adres:              Lekdijk Oost 13a, 3961 MB Wijk bij Duurstede
Tijd:                 10.00 – 12.00 en 12.45 – 14.45 uur
Kosten:             De deelname voor leden van de N.V.J.J.L.   en CIOS studenten gratis  (introducés  betalen €  16,00 )
Zaal 1.              Alle basishandelingen van het Katame no Kata, dus de technieken afzonderlijk behandelen met de logische bevrijdingen. Waar moeten de technieken aan voldoen, hoe de bevrijdingen enz. door Kenji Takaono .
Zaal 2.             Alle basishandelingen van het Kime no Kata, door Koshi Onozawa

Leden van de N.V.J.J.L. en hun introducés geven zich op bij;   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  


Kime-no-kata & Judo op de basisschool

zo 15 april 10:00 - 12:15 - Wijk bij Duurstede
1e deel             10.00-11.15 uur         Kime-no-kata van beginners tot ver Gevorderd  (jiu-jitsu besef, moment van atemi waza)
Docent           :           Richard de Bijl
2e deel            11.15-12.15 uur         Judo op de basisschool – het effect van een jaar lang judo aan een hele school      
Docent           :          Christiaan van der Hoek

Jaarvergadering

zo 27 mei - -

 

Het programma is onder voorbehoud Wij maken U erop attent dat tijdens de workshops, zonder uitdrukkelijke toestemming niet is toegestaan film-of video / dvd opnames te maken! Deelname aan de stage is voor NVJJL leden gratis, introducés betalen 16,- euro. Voor alle cursussen geldt: opgeven bij John Bakker, tel. 035-5266295 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden voor Leden