Wat kan de NVJJL voor je betekenen?

De NVJJL bestaat sinds 1948 en is een vereniging die de belangen behartigt voor alle bij haar aangesloten judo-jiujitsu en aikido leraren. Door middel van stages en cursussen in het land, waarvan in samenwerking met de JBN, blijven onze leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de budo-sporten. De behandelde technieken worden daarbij direct op de mat in praktijk gebracht.

Cursussen

De cursussen van de NVJJL worden o.m. verzorgd door bekende namen uit de judo en jiujitsu wereld. Ook proberen wij één of twee keer per jaar een internationaal bekende persoonlijkheid uit te nodigen voor het verzorgen van een workshop.

Zijn hier kosten aan verbonden?

Leden en aspirant-leden van de NVJJL hebben gratis toegang en mogen daarbij hun eigen trainingspartner voor €.16,- meenemen. Voor enkele speciale trainingsstages vragen wij ook van onze leden een bijdrage.

"Vak"-informatie

Ons verenigingsblad “Budomagazine”, verschijnt 4x per jaar. Dit budoblad kent diverse rubrieken zoals: ‘de technische hoek’, wetenschap, traditie en van vroeger enz. In het budomagazine, website en facebook informeren wij onze leden regelmatig over de workshops en cursussen.

Aanmelden als lid

Gediplomeerde Judo, Jiujitsu en Aikido-leraren kunnen zich aanmelden als hoofdlid. Indien je werkzaam bent bij een sportschool of vereniging waar reeds een andere leraar lid is van de NVJJL bestaat de mogelijkheid om een sub-lidmaatschap af te sluiten. (Een lesbevoegdheid is vereist)

NVJJL service

Naast de vele zaken binnen onze vakorganisatie bieden wij tevens div. artikelen aan welke besteld en afgehaald kunnen worden bij één van de bestuursleden zoals een spreekbeurttas, poster Go-no-sen-no kata  en een NVJJL stopwatch.

Tot slot

Indien je besluit om lid te worden, kun je het inschrijfgedeelte volledig ingevuld mailen naar de ledenadministratie. Voor meer informatie kun je ons bereiken via de mail van de bestuursleden.

 

Wat betalen we per jaar?

De contributie bedraagt per jaar:

- Hoofdlidmaatschap (A) € 80,-
- Aspirant lidmaatschap (B) € 45,-
- Sub-lidmaatschap (C) € 45,-
- Donateur (D) € 30,-
- Abonnement "Budomagazine"        € 30,-

Per 1-1-2014
Bij incasso €.5,- korting

 

Aanmeldings formulier

Activiteiten

Geen evenementen

Leden voor Leden