Nieuwe spreekbeurttas

een "tas vol informatie en kennis"

SpreekbeurttasElk kind wil wel eens een spreekbeurt houden over zijn favoriete sport!

De meeste sportscholen en verenigingen hebben hier wel een antwoord op. Zij geven het kind de nodige informatie om zodoende meer bekendheid te geven aan Judo of Jiujitsu.

Maar sinds kort zijn er speciale spreekbeurttassen ontwikkeld. In samenwerking met de Judo Bond Nederland heeft de NVJJL het initiatief genomen om aan een speelse ontwikkeling te doen waarbij de samenstelling van de spreekbeurttas volledig voldoet aan alle facetten die het judo en jiujitsu kan bieden.

De leerlingen kunnen hun leraar nu om een spreekbeurttas vragen. Deze tassen zijn alleen voor de bij de NVJJL aangesloten sportscholen en verenigingen te koop en zijn te bestellen bij de NVJJL.

Vanzelfsprekend kan de leraar zelf besluiten de tas aan te vullen met informatie over de "eigen sportschool of vereniging". De spreekbeurttas is te bestellen bij de JBN voor €.30,- (incl.verzendkosten.) Wanneer men deze bij de workshop wenst af te nemen dan kost deze tas €.25,-

Belangstelling? Via onze site of bij een bezoek aan één van onze "doe-dagen" kunt U kenbaar maken hoeveel spreekbeurttassen U wenst af te nemen. Ze worden alleen verstrekt tijdens één van de doe-dagen

mt_gallery:Spreekbeurttas

Activiteiten

Geen evenementen

Leden voor Leden